Het kabinet heeft maandagavond 23 maart extra maatregelen genomen om het Corona virus tegen te gaan. Een van die maatregelen is dat tot 1 juni alle evenementen in Nederland niet doorgaan. Dit betekent logischerwijs dat ook de Vaardag Sleepboothaven Maassluis, die op zaterdag 16 mei zou plaatsvinden, niet doorgaat. Uiteraard vinden wij dit als Sleepboothaven Maassluis jammer, maar de gezondheid van iedereen en het daarbij zoveel mogelijk beperken van contacten om hierdoor de verspreidingsmogelijkheden te minimaliseren heeft natuurlijk de hoogste prioriteit.
 
Sleepboothaven Maassluis houdt de optie open om de Vaardag Sleepboothaven Maassluis later dit jaar te organiseren. Uiteraard mede afhankelijk van de ontwikkelingen rond het Corona virus. Hiervan houden we iedereen op de hoogte via onze website en sociale media.
 
Wij wensen iedereen tijdens deze crisis veel sterkte.