De lente is begonnen, de zon laat zich weer zien en dat betekent ook dat de opening van het vaarseizoen er weer aan komt! Op 13 mei bruist de haven van de feestelijke activiteiten. Stichting Sleepboothaven is dan ook druk bezig met alle voorbereidingen… en we kunnen wel wat extra handjes gebruiken!

Word vrijwilliger in de sleepboothaven
De historische schepen laten oude tijden herleven en geven een interessant kijkje in de technieken van vroeger. Als vrijwilliger doe je hier dus veel leerzame (werk)ervaringen op, draag je bij aan het verzorgen van een unieke beleving voor de gasten en, niet geheel onbelangrijk, het is ook nog eens heel gezellig! Je wordt onderdeel van een enthousiaste groep Maassluizers met een gedeelde interesse en zorgt er samen voor dat het unieke maritieme karakter van de haven in ere gehouden wordt.

Wij zoeken jou!
Het team vrijwilligers vervult vol passie de meest uiteenlopende taken op de verschillende boten. Van catering, onderhoud en het gastvrij ontvangen van bezoekers tot functies als stuurman of technicus in de machinekamer. Denk je de juiste ervaring nog te missen, maar zou je heel graag jouw steentje willen bijdragen? Kom een keer kennismaken en ontdek welke werkzaamheden bij jou passen, alle hulp is welkom. Meld je aan via vrijwilliger@sleepboothaven.nl of bel 0613091203.